Vacature Inkoper

BEN JIJ DE TEAMSPELER DIE ERVOOR ZORGT DAT LEVERANCIERS OPTIMAAL KUNNEN PRESTEREN?

 

SOLAR MADE EASY

Solarge wil de transitie naar een schone en duurzame samenleving versnellen. Maar niet ten koste van onze ruimtelijke en natuurlijke leefomgeving. Wij geloven in de zon als onuitputtelijke bron van schone energie en het sluiten van kringlopen om de natuur-belasting te beperken, maar constateren tegelijkertijd dat er heel veel potentieel onbenut blijft.

JOUW ROL

Leveranciers zorgen voor een belangrijke bijdrage aan de innovatie van Solarge en de inkoopkosten bepalen een groot deel van de kostprijs. Daarmee is de inkoopfunctie een cruciale functie in ons bedrijf. Als inkoper bouw je succesvolle relaties met leveranciers en onderhoudt deze zodat leveranciers in staat zijn een wezenlijke bijdrage te leveren aan het succes van Solarge. Jouw speelveld is een mix van lokale en internationale inkoopmarkten.

Om de operatie van de juiste producten te voorzien zijn we op zoek naar een betrokken inkoper die graag werkt in een innovatieve en technische omgeving. Als ideale kandidaat ben je een georganiseerde en ontwikkelingsgerichte teamspeler die de verantwoordelijkheid neemt over de commerciële relatie met leveranciers en zich thuis voelt in een technische, internationale omgeving.

WERKZAAMHEDEN

Je analyseert marktontwikkelingen, gaat op zoek naar nieuwe leveranciers in binnen- en buitenland, maakt de offerte aanvragen (RFP’s) en neemt de regie in dit proces. Je beoordeelt voorstellen, onderhandelt over voorwaarden en samen met R&D en Operations selecteer je de beste leveranciers. Je maakt de contracten en zorgt voor de inrichting van een efficiënt procure to pay proces. Daarnaast neem je deel in diverse cross functionele innovatieprojecten.

KWALIFICATIES

Je hebt een bachelor of wo diploma ofwel gelijkwaardige ervaring in inkoop of supply chain management. Belangrijk is dat je ervaring in het managen van relaties met leveranciers voor een technische / productieomgeving. Daarnaast beschik je over een hoge mate van professionaliteit en een sterke persoonlijkheid. Je uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden helpen je in het werken met verschillende (internationale) leveranciers. De benodigde flexibiliteit die nodig is voor een jong bedrijf is voor jou vanzelfsprekend.

WAT WIJ JOU BIEDEN

Je bent onderdeel van een informele, innovatieve, start-up omgeving waar je nauw samenwerkt met je collega’s. Dit voor het mede realiseren van een doorbraak in Solar energy. Het is echt een uitdagende functie waar je alle kansen krijgt om deel te nemen aan het ontwikkelen van een snelgroeiende organisatie. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden zoals het opzetten van een eigen inkoopteam. Daarbij heb je een grote mate van zelfstandigheid en de mogelijkheid om je eigen pad te vormen. Tenslotte bieden we je natuurlijke passende arbeidsvoorwaarden, op basis van je ervaring en wensen. Wat ons betreft is dat maatwerk.

HEB JE INTERESSE?

Voel je aansluiting en wil je ook bijdragen aan onze belangrijke missie “Solar Made Easy”, neem dan contact met ons op. Solliciteer via brendavanderheijden@solarge.com. We ontvangen hiervoor graag je CV en een korte motivatie.

Locatie: 
Eindhoven

Opleiding:
HBO / WO

Ervaring:
Ervaring in Inkoop

Dienstverband:
32 -36-40 uur

Talent Acquisition:
Brenda van der Heijden

Solliciteer direct!

Gebruik het onderstaande formulier om direct te solliciteren.

Privacy statement: De informatie die je ons stuurt wordt alleen gebruikt voor het recruitment proces voor deze functie. De gegevens worden bewaard voor maximaal 1 jaar op een beveiligde server.