Vacature Mechanisatie Engineer

BEN JIJ DIE VEELZIJDIGE MECHANICAL ENGINEER DIE PAS TEVREDEN IS ALS HET WERKT?

SOLAR MADE EASY

Solarge wil de transitie naar een schone en duurzame samenleving versnellen. Maar niet ten koste van onze ruimtelijke en natuurlijke leefomgeving. Wij geloven in de zon als onuitputtelijke bron van schone energie en het sluiten van kringlopen om de natuur-belasting te beperken, maar constateren tegelijkertijd dat er heel veel potentieel onbenut blijft.

JOUW ROL

Om het primaire proces te versterken werk je als Mechanical Engineer zelfstandig aan het construeren, modelleren en uitwerken van systemen en componenten voor zowel onze producten als diverse productiemachines en tools. Daarbij denk je vanuit processen om de producten en de productie te realiseren.

WERKZAAMHEDEN

Je hebt verstand van het maken van lay-outs en bent vertrouwd met 3D CAD voor het ontwerp van onze producten met geïntegreerde zonnecellen. Het is een voordeel als je eerder geconstrueerd hebt met kunststoffen. Je werkt gestructureerd en weet hoe je een (CAD) documentatie kunt opzetten en beheren. Je bent geïnteresseerd in (opwekking van) zonne-energie en alle technieken die hiermee gepaard gaan. Je houdt rekening met de uitvoerbaarheid, de aanpak en de risico’s van het project en analyseert alle binnenkomende gegevens. Samen met je collega’s draag je zorg voor een correcte uitvoering en samenstelling van jouw constructie. Daarbij ben je pas tevreden als alles echt goed werkt en pak je mee aan om dat te realiseren. In deze rol zal je rapporteren aan onze Innovatiemanager. Je komt terecht in een informele, innovatieve omgeving waarin je ook nauw samenwerkt met je collega engineers en CTO.

KWALIFICATIES

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Machinebouw / Werktuigbouwkunde.
  • Je hebt ervaring als Engineer in een productieomgeving
  • Gedegen kennis van kunststoffen is erg handig.
  • Ervaring met Solid Works, Inventor of andere 3D pakketten is een pré.
  • Je kunt goed samenwerken en je bent een echte teamplayer.
  • Beheersing van de Engelse taal is een plus.
  • Gevoel voor detail en nauwkeurig kunnen werken.
  • Goede communicatieve eigenschappen.

WAT WIJ JOU BIEDEN

Je bent onderdeel van een informele, innovatieve, start-up omgeving waar je nauw samenwerkt met je collega’s. Dit voor het mede realiseren van een doorbraak in Solar energy. Het is echt een uitdagende functie waar je alle kansen krijgt om deel te nemen aan het ontwikkelen van een snelgroeiende organisatie. Daarbij heb je een grote mate van zelfstandigheid en de mogelijkheid om je eigen pad te vormen. Uiteraard hebben we ook mooie arbeidsvoorwaarden, maar wat ons betreft is dat maatwerk.

HEB JE INTERESSE?

Voel je aansluiting en wil je ook bijdragen aan onze belangrijke missie “Solar Made Easy”, neem dan contact met ons op. Solliciteer via brendavanderheijden@solarge.com. We ontvangen hiervoor graag je CV en een korte motivatie.

Locatie: 
Eindhoven

Dienstverband:
32-36-40 uur

Opleiding:
HBO Techniek

Talent Acquisition:
Brenda van der Heijden

Solliciteer direct!

Gebruik het onderstaande formulier om direct te solliciteren.

Privacy statement: De informatie die je ons stuurt wordt alleen gebruikt voor het recruitment proces voor deze functie. De gegevens worden bewaard voor maximaal 1 jaar op een beveiligde server.