Skip to main content

Innovatieve zonnepanelen op het dak van Heijmans Eindhoven

Project

In het project Heijmans Eindhoven – SolarNRG zijn 100% circulaire, lichtgewicht zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van een kantoorpand. Deze panelen vertegenwoordigen een belangrijke stap in duurzame energieoplossingen, doordat ze zowel milieuvriendelijk als efficiënt zijn. Het gebruik van circulaire materialen draagt bij aan een duurzamere toekomst, waarbij afval en uitstoot worden geminimaliseerd.

Verankerde onderconstructie voor maximale veiligheid

De onderconstructie van de zonnepanelen is stevig verankerd aan het dak met behulp van dakankers. Deze methode zorgt ervoor dat de zonnepanelen veilig en stabiel blijven, zelfs onder uitdagende weersomstandigheden. De toepassing van dakankers garandeert niet alleen de duurzaamheid van de installatie, maar ook de veiligheid van de medewerkers en bezoekers in het kantoorpand.

Perfecte Synergie tussen Circulariteit en Veiligheid

Heijmans heeft circulariteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Door te kiezen voor de Solarge SOLO zonnepanelen, is hier perfect aan voldaan. De circulaire zonnepanelen passen naadloos in de duurzame visie van Heijmans, terwijl de verankerde onderconstructie een veilige en betrouwbare installatie waarborgt. Dit project is een voorbeeld van hoe innovatieve technologieën en duurzame bouwpraktijken hand in hand kunnen gaan om een betere toekomst te realiseren.