Skip to main content

Different Doors

Different Doors heeft bewust gekozen voor Solarge zonnepanelen vanwege onze onderscheidende duurzaamheidsaspecten. In dit nieuwe pand, waar stijl en innovatie samenkomen, is er een oplossing op maat gecreëerd om hernieuwbare energie te integreren zonder concessies te doen aan de esthetiek.

Hoewel het lichtgewicht aspect van onze zonnepanelen in dit geval niet doorslaggevend was, getuigt dit project van de veelzijdigheid van onze technologie. Ontdek hoe Different Doors en Solarge samenwerken aan een groenere toekomst met dit inspirerende zonne-energieproject.

468 SOLO zonnepanelen

480 Wp per zonnepaneel

225 kWp totaal

Montage

Different Doors, fabrikant en installateur van (garage)deuren, heeft opnieuw de weg naar hernieuwbare energie gevonden. Als de allereerste klant kozen ze voor Solarge zonnepanelen vanwege onze onderscheidende duurzaamheidsaspecten.

In dit nieuwe iconische pand, waar stijl en innovatie samenkomen, heeft Soltronergy, onze toegewijde installatiepartner, gebruik gemaakt van het geavanceerde Sunbeam Supra montagesysteem. Met gebruik van dakankers bij installatie had dit project slechts 7 kg/m2 gewogen. Omdat het een nieuw pand betreft is hier echter gekozen om het systeem te ballasteren.

Oplevering

Uiteindelijk zijn er 468 SOLO zonnepanelen geplaatst bij Different Doors. De oriëntatie van de zonnepanelen is zowel oost-west als noord-zuid zodat de energieopwekking constant is over de gehele dag en de stroom die wordt gebruikt constant duurzaam is.

Zie hoe Different Doors en Solarge gezamenlijk werken aan een groenere toekomst, waar duurzaamheid en innovatie hand in hand gaan.

Gebruikte producten

SOLO