Vacature(s)

 

 

 

Solarge: startup fase voorbij

Na ruim 2,5 jaar van intensieve R&D staan we bij Solarge aan de vooravond van hoog volume productie van onze SOLO en DUO panelen. Ons technisch team draait op volle toeren. We zijn druk met de ontwikkeling van de productielijn, maken de laatste verbeteringen aan de PV modules en denken al weer na over nieuwe producten...
In deze belangrijke fase zoeken we collega's die samen met ons Solarge naar het volgende nivo tillen.

Passie voor techniek en duurzaamheid

Solarge streeft naar een team van creatieve, innovatieve en gedreven mensen met een passie voor techniek en de verduurzaming van de samenleving. Mensen met uitdagende ideeën, die niet bang zijn initiatief te nemen en buiten de standaard hokjes en paden denken.

Daarnaast streven wij naar een divers team. Wij zijn ons er van bewust dat de wereld van de techniek een mannenwereld is en wij vinden het belangrijk dat ook vrouwen betrokken zijn in alle onderdelen van ons bedrijf. Op dit moment zijn wij een team bestaande uit voornamelijk mannen en daarom nodigen wij vrouwen graag uit om te reageren op onze vacatures om zo voor een gebalanceerd en divers team te zorgen.

Denk je dat jij past bij ons bedrijf? Wil jij met ons de toekomst van zonne-energie veranderen? Solliciteer dan op één van onze functies.

Recruiters wordt dringend verzocht geen contact te zoeken met Solarge met betrekkingen tot de vacatures.