Skip to main content

Eindgebruikers

Stap binnen in de wereld van Solarge, waar duurzame energie voor jouw bedrijfspand vorm krijgt. Onze geavanceerde lichtgewicht en circulaire zonnepanelen zijn ontworpen om niet alleen de energietransitie te versnellen, maar ook om uw bedrijfspand te voorzien van innovatieve, duurzame oplossingen. Ervaar de voordelen van eenvoudige installatie en toekomstgerichte duurzaamheid. Bij Solarge gaan lichtgewicht en circulair hand in hand voor een groenere toekomst.

Lichtgewicht

100% Circulair

Echt duurzaam

Bij Solarge omarmen we lichtgewicht innovatie als de sleutel tot een moeiteloze energieomslag voor jouw bedrijfspand. Onze geavanceerde zonnepanelen, bieden niet alleen een eenvoudige installatie maar verminderen ook structurele belasting. Dit betekent minder stress op jouw bedrijfspand en een soepelere integratie van duurzame energieoplossingen. Ontdek de vrijheid van lichtgewicht energie bij Solarge, waar elk zonnepaneel een stap is richting een efficiëntere en veerkrachtigere energietoekomst.

Duurzaamheid staat centraal in elk zonnepaneel dat wij leveren. Ons circulaire ontwerp minimaliseert niet alleen de ecologische voetafdruk, maar verlengt ook de levenscyclus van onze producten. Door gebruik te maken van recyclebare materialen en lokale productie in Weert (NL), streven wij naar een volledig duurzame benadering. Als pandeigenaar draag je niet alleen bij aan je eigen energiebehoeften, maar ook aan een groenere en duurzamere planeet.

Projecten

Cromwell European REIT – Generation Green

Cromwell European REIT heeft met trots Generation Green geïntegreerd, een project dat duurzaamheid en innovatie in de vastgoedsector belichaamt. Met een focus op milieubewustzijn en energie-efficiëntie, illustreert dit project de toewijding van Cromwell aan groene...

Heijmans Eindhoven – SolarNRG

In het project Heijmans Eindhoven – SolarNRG zijn 100% circulaire, lichtgewicht zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van een kantoorpand. Deze panelen vertegenwoordigen een belangrijke stap in duurzame energieoplossingen, doordat ze zowel milieuvriendelijk als efficiënt zijn.

Voedselbank Amsterdam – YellowNRG

Solarge is verheugd om het succesvolle project Voedselbank Amsterdam – YellowNRG te presenteren. Dit project omvat de installatie van 248 Solarge SOLO zonnepanelen op het dak van het distributiecentrum van de Voedselbank Amsterdam.

Neem contact met ons op!

Als pioniers in Nederlandse circulaire, lichtgewicht zonnepanelen nodigen we eindgebruikers en bedrijfspandeigenaren uit om actief deel te nemen aan onze duurzame missie. Benieuwd naar mogelijkheden met onze innovatieve technologie? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Ons toegewijde team staat paraat om al jouw vragen te beantwoorden, samenwerkingsmogelijkheden te verkennen en op maat gemaakte duurzame oplossingen te bespreken. Laten we samen werken aan een groenere toekomst.

Contact opnemen