Skip to main content

Ontwikkelaars & Installateurs

Bij Solarge omarmen we ontwikkelaars en installateurs als cruciale partners in onze missie naar duurzame energie. Ontdek hoe onze geavanceerde lichtgewicht zonnepanelen niet alleen de energietransitie verduurzamen, maar ook mogelijkheden creëren die er met conventionele zonnepanelen niet zijn. Met installatiegemak en toekomstgerichte duurzaamheid biedt Solarge de ideale oplossing voor jouw groene projecten. Laten we samenwerken aan een duurzame toekomst.

Installatiegemak

Korte levertijden

Toekomstgerichte Duurzaamheid

We verwelkomen ontwikkelaars en installateurs als essentiële partners in onze gezamenlijke missie naar duurzame energieoplossingen. Ontdek de kracht van onze geavanceerde lichtgewicht zonnepanelen, die niet alleen bijdragen aan een duurzame energietransitie, maar ook unieke mogelijkheden bieden die met conventionele panelen niet haalbaar zijn. Met gebruiksgemak in installatie en een focus op toekomstbestendige duurzaamheid biedt Solarge de ideale oplossing voor jouw groene projecten.

Bezoek webshop

Solarge’s lichtgewicht zonnepanelen zijn niet alleen ontworpen met het oog op duurzaamheid, maar bieden ook installateurs uniek gebruiksgemak. Door innovatieve materialen en ontwerpbenaderingen te combineren, kunnen projecten sneller en efficiënter worden uitgevoerd. Als installateur profiteer je niet alleen van een groene energieoplossing maar ook van een partner die jouw werk lichter maakt en je helpt bij het behalen van duurzame mijlpalen. Ontdek hoe we samen een impact kunnen maken in de transitie naar een duurzamere toekomst.

Mail verkoopteam

Projecten

Cromwell European REIT – Generation Green

Cromwell European REIT heeft met trots Generation Green geïntegreerd, een project dat duurzaamheid en innovatie in de vastgoedsector belichaamt. Met een focus op milieubewustzijn en energie-efficiëntie, illustreert dit project de toewijding van Cromwell aan groene...

Heijmans Eindhoven – SolarNRG

In het project Heijmans Eindhoven – SolarNRG zijn 100% circulaire, lichtgewicht zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van een kantoorpand. Deze panelen vertegenwoordigen een belangrijke stap in duurzame energieoplossingen, doordat ze zowel milieuvriendelijk als efficiënt zijn.

Voedselbank Amsterdam – YellowNRG

Solarge is verheugd om het succesvolle project Voedselbank Amsterdam – YellowNRG te presenteren. Dit project omvat de installatie van 248 Solarge SOLO zonnepanelen op het dak van het distributiecentrum van de Voedselbank Amsterdam.

Neem contact met ons op!

Ontdek de voordelen van onze geavanceerde lichtgewicht zonnepanelen, die niet alleen de energietransitie versnellen maar ook unieke mogelijkheden creëren die met conventionele panelen niet haalbaar zijn. Met lagere CO2-uitstoot en circulaire verwerking bieden onze innovatieve technologieën niet alleen een groenere energietoekomst, maar openen ze ook de deur naar een duurzamere wereld. Maak samen met Solarge het verschil en ontdek de mogelijkheden met onze circulaire en lichtgewicht zonnepanelen.

Contact opnemen