Skip to main content

Ontwikkelaars & Installateurs

Bij Solarge omarmen we ontwikkelaars en installateurs als cruciale partners in onze missie naar duurzame energie. Ontdek hoe onze geavanceerde lichtgewicht zonnepanelen niet alleen de energietransitie verduurzamen, maar ook mogelijkheden creëren die er met conventionele zonnepanelen niet zijn. Met installatiegemak en toekomstgerichte duurzaamheid biedt Solarge de ideale oplossing voor jouw groene projecten. Laten we samenwerken aan een duurzame toekomst.

Installatiegemak

Korte levertijden

Toekomstgerichte Duurzaamheid

We verwelkomen ontwikkelaars en installateurs als essentiële partners in onze gezamenlijke missie naar duurzame energieoplossingen. Ontdek de kracht van onze geavanceerde lichtgewicht zonnepanelen, die niet alleen bijdragen aan een duurzame energietransitie, maar ook unieke mogelijkheden bieden die met conventionele panelen niet haalbaar zijn. Met gebruiksgemak in installatie en een focus op toekomstbestendige duurzaamheid biedt Solarge de ideale oplossing voor jouw groene projecten.

Bezoek webshop

Solarge’s lichtgewicht zonnepanelen zijn niet alleen ontworpen met het oog op duurzaamheid, maar bieden ook installateurs uniek gebruiksgemak. Door innovatieve materialen en ontwerpbenaderingen te combineren, kunnen projecten sneller en efficiënter worden uitgevoerd. Als installateur profiteer je niet alleen van een groene energieoplossing maar ook van een partner die jouw werk lichter maakt en je helpt bij het behalen van duurzame mijlpalen. Ontdek hoe we samen een impact kunnen maken in de transitie naar een duurzamere toekomst.

Mail verkoopteam

Projecten

Project ‘Met gemak een PV-geïntegreerd dak’

Dit project ontwikkelt een lichtgewicht geïntegreerd PV dakdeel voor daken waar traditionele zonnepanelen niet geschikt zijn. Het zelfdragende deel met volledige oppervlakte zonnecellen maximaliseert de elektriciteitsopbrengst en maakt installatie in één stap mogelijk.

HBI Bisscheroux – Yellow Marble

In dit innovatieve project heeft installateur Yellow Marble maar liefst 72 SOLO zonnepanelen geïnstalleerd. Hiermee streven we naar een groenere en duurzamere toekomst voor HBI Bisscheroux.

Fruitbedrijf De Groen – Megaproject

Duurzaamheid komt tot bloei op het terrein van Fruitbedrijf De Groen. Onze toegewijde partner Megaproject heeft 120 Solarge SOLO zonnepanelen geïnstalleerd op het schuine stalen dak van dit fruitbedrijf.

Neem contact met ons op!

Ontdek de voordelen van onze geavanceerde lichtgewicht zonnepanelen, die niet alleen de energietransitie versnellen maar ook unieke mogelijkheden creëren die met conventionele panelen niet haalbaar zijn. Met lagere CO2-uitstoot en circulaire verwerking bieden onze innovatieve technologieën niet alleen een groenere energietoekomst, maar openen ze ook de deur naar een duurzamere wereld. Maak samen met Solarge het verschil en ontdek de mogelijkheden met onze circulaire en lichtgewicht zonnepanelen.

Contact opnemen