Skip to main content

Particulieren

Hoewel ons speciale zonnepaneel voor woningeigenaren pas medio 2025 gelanceerd wordt, willen we je nu al enthousiast maken voor de innovatie die eraan komt. Ontdek een van onze pilotprojecten en zie hoe onze duurzame zonnepanelen wellicht ook binnenkort op jouw huis kunnen schitteren.

Geproduceerd in Nederland

Meest Duurzame Keuze

Beschikbaar in 2025

Ook al is de officiële release nog even weg, willen we je nu al enthousiast maken voor de innovatie die eraan komt. Ontdek een van onze boeiende pilotprojecten en visualiseer hoe onze duurzame zonnepanelen binnenkort ook op jouw huis kunnen schitteren. Duik in de wereld van groene energie en bereid je voor op een revolutie in jouw energievoorziening.

We begrijpen de behoeften van woningeigenaren als geen ander. Onze speciale zonnepanelen, gepland voor lancering in 2025, zijn ontworpen met jouw duurzame toekomst in gedachten. Als onderdeel van een boeiend pilotproject hebben we al een glimp laten zien van de mogelijkheden die binnenkort beschikbaar zullen zijn. Verken hoe onze innovatieve zonne-energieoplossingen jouw huis kunnen transformeren en je kunnen voorzien van groene energie. Laat de toekomst van duurzaam wonen beginnen.

Projecten

Pilot Project ‘2 miljoen huizen met zonnepanelen in Nederland’

In dit project heeft installateur Sungevity 5 SOLO zonnepanelen geïnstalleerd op een woonhuis. Het markeerde het moment dat het 2 miljoenste huis in Nederland werd voorzien van zonnepanelen.

Pilot Project Residentieel

Dit pilot project is ontworpen om de kracht van onze SOLO zonnepanelen te demonstreren. Vooralsnog bieden we geen zonnepanelen aan particulieren. Maar deze pilot, geïnstalleerd door Soltronergy, belooft veel goeds voor de toekomst!

Neem contact met ons op!

Bij Solarge ontwikkelen we momenteel een specifiek zonnepaneel voor particulieren, verwachte lancering is medio 2025. Hoewel we nu nog geen panelen aan particulieren leveren, kijken we ernaar uit om binnenkort een duurzame oplossing te bieden die unieke mogelijkheden creëert. Heb je vragen of wil je andere informatie? Check onze FAQ of neem contact met ons op. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te informeren over de toekomst van duurzame energie met Solarge.

Contact opnemen