Skip to main content

Werken bij Solarge

Bij Solarge zoeken we naar getalenteerde individuen die deel willen uitmaken van ons diverse team. Wij streven naar creatieve, innovatieve, en gedreven professionals met een passie voor technologie en de verduurzaming van de samenleving. We verwelkomen mensen met uitdagende ideeën, die het initiatief durven te nemen en bereid zijn buiten de gebaande paden te denken. Ontdek bij Solarge een dynamische werkomgeving waarin jouw talenten en innovatieve denkwijze worden gewaardeerd en gestimuleerd. Join ons team en draag bij aan de toekomst van duurzame energie.

Bij Solarge dragen we actief bij aan de duurzaamheid van de energietransitie. Onze focus ligt op het snel en schaalbaar introduceren van circulaire zonnepanelen op de markt. In tegenstelling tot conventionele panelen gaan wij verder; we omarmen innovatie, koesteren onze passie voor een leefbare planeet en zijn transparant over de uitdagingen die voor ons liggen.

Als een gedreven en ambitieuze scale-up streven wij ernaar om ons team van ruim 35 mensen binnen een jaar uit te breiden naar 100 personen. Sinds de opening van onze productiefaciliteit in mei 2023, werken we momenteel aan de laatste voorbereidingen voor de lancering van onze hoogvolume-productielijn. Solarge staat bekend als een betrouwbare en innovatieve partner die zich inzet voor een groene toekomst. Ontdek hoe onze circulaire zonnepanelen de norm veranderen en samen met ons de wereld verduurzamen.

Vacatures

Accountmanager

Inside Sales Medewerker

Onderhoudsmonteur E

Production Engineer

R&D Assistent

Supply Chain Planner