Skip to main content

Projecten

Met trots delen we gerealiseerde projecten waarin gebruik is gemaakt van Solarge zonnepanelen. Ontdek hoe Solarge’s geavanceerde zonnepanelen bijdragen aan het verduurzamen van de energietransitie.

Project ‘Met gemak een PV-geïntegreerd dak’

Dit project ontwikkelt een lichtgewicht geïntegreerd PV dakdeel voor daken waar traditionele zonnepanelen niet geschikt zijn. Het zelfdragende deel met volledige oppervlakte zonnecellen maximaliseert de elektriciteitsopbrengst en maakt installatie in één stap mogelijk.

HBI Bisscheroux – Yellow Marble

In dit innovatieve project heeft installateur Yellow Marble maar liefst 72 SOLO zonnepanelen geïnstalleerd. Hiermee streven we naar een groenere en duurzamere toekomst voor HBI Bisscheroux.

Pilot Project ‘2 miljoen huizen met zonnepanelen in Nederland’

In dit project heeft installateur Sungevity 5 SOLO zonnepanelen geïnstalleerd op een woonhuis. Het markeerde het moment dat het 2 miljoenste huis in Nederland werd voorzien van zonnepanelen.

Fruitbedrijf De Groen – Megaproject

Duurzaamheid komt tot bloei op het terrein van Fruitbedrijf De Groen. Onze toegewijde partner Megaproject heeft 120 Solarge SOLO zonnepanelen geïnstalleerd op het schuine stalen dak van dit fruitbedrijf.

Different Doors – Soltronergy

September 2023 maakte Different Doors geschiedenis als de allereerste eindgebruiker die zonnepanelen van Solarge in ontvangst nam. Met een flinke dosis zonneschijn werden maar liefst 468 SOLO zonnepanelen geïnstalleerd door installateur Soltronergy.

Pilot Project Residentieel

Dit pilot project is ontworpen om de kracht van onze SOLO zonnepanelen te demonstreren. Vooralsnog bieden we geen zonnepanelen aan particulieren. Maar deze pilot, geïnstalleerd door Soltronergy, belooft veel goeds voor de toekomst!