Skip to main content

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat prof. Gerard de Leede, onze CTO, op Duurzame Dinsdag is geëerd met een Duurzaam Lintje.

De onschatbare bijdragen van Gerard bij Solarge hebben een cruciale rol gespeeld bij het bevorderen van onze missie voor een duurzamere toekomst. Onder zijn leiding heeft Solarge consequent innovatie in de duurzame energiesector gestimuleerd, door baanbrekende circulaire en lichtgewicht zonnepanelen te ontwikkelen die het gebruik van materialen en de manier waarop we zonne-energie opvangen opnieuw vormgeven.

Het Duurzaam Lintje is een bewijs van de onvermoeibare inzet van Gerard. Het is echter van cruciaal belang om te erkennen dat deze prestatie de collectieve toewijding weerspiegelt van het hele Solarge-team, dat consequent de grenzen verlegt in ons streven naar duurzame oplossingen.

Wij danken Maurits Groen voor de welwillende uitreiking van deze prestigieuze prijs en spreken onze dank uit aan onze partners en stakeholders voor hun niet aflatende steun terwijl wij onze reis voortzetten. Daarnaast feliciteren wij Jessica den Outer, Anne-Marie Rakhorst en Elisah Pals met het ontvangen van een Duurzaam Lint.

Samen maken we het verschil en bouwen we aan een mooiere, duurzamere toekomst.